Haal méér omzet en méér winst als zelfstandige, vrijeberoeper of kmo-bedrijfsleider
Communicatieplan voor bedrijven

JE CONCURRENTEN LOPEN MET DE BESTE OPDRACHTEN WEG

Heb je dat ook: je zit dag in dag uit te werken, maar de zaken stagneren. Je hebt genoeg te doen, maar meer omzet en meer winst? Dat zit er niet in. Want er komen te weinig nieuwe klanten bij.

Je concurrenten lopen ermee weg. Waarom? Omdat zij veel actiever zijn op het internet.

En ze kapen ook jouw bestaande klanten weg. Waarom? Omdat die klanten niet meer op de hoogte zijn van wat je doet en wat er nieuw is bij jou.

HET LOKALE RECLAMEBLAADJE WERKT NIET MEER

Adverteren in het lokale reclameblaadje is sympathiek. Het blijft een middel om goede relaties met verenigingen in je gemeente te onderhouden. Maar nieuwe klanten? Die zoeken niet in boekjes. Zij zoeken op het internet.

Een goede eigen website is daarom veel meer waard: daar krijg je rechtstreekse opdrachten en bestellingen, daar stromen er interessante offerteaanvragen binnen, daar leg je links naar Facebook, Twitter, LinkedIn en andere sociale media.

ADVERTEREN OP FACEBOOK EN GOOGLE ADWORDS SLAAT WEL AAN

We staan er telkens zelf weer van te kijken: wie adverteert op Facebook en Google AdWords, heeft daar snel én direct resultaat van.

Je kunt er niet omheen: het gedrag van je potentiële klanten is drastisch veranderd. Het internet is hun encyclopedie om informatie over diensten en producten te vinden. Ze klikken op wat ze leuk vinden. Ze vragen informatie over wat nieuw is. En ze zijn verzot op acties die een korte tijd lopen.

HOE BEGIN JE AAN JE ZEGETOCHT OP HET INTERNET?

Plannen is winnen, improviseren is verliezen. Daarom heb je een communicatieplan nodig waarin staat wanneer je wat doet. Het is gericht naar zowel potentiële als bestaande klanten. En het heeft als doel om direct resultaat op te leveren.

Bij Infinity Dreams stellen we zo’n plan voor jou op en voeren we het ook uit. Met alles erop en eraan. Gepland, voorbereid en gemaakt voor jou als zelfstandige, vrijeberoeper of kmo-bedrijfsleider. En tegen een erg toegankelijke prijs.

Hoe begin je eraan? Gewoon door er met ons over te praten.
Vrijblijvend. En altijd tof. Neem contact op.