Responsive websites Mobielvriendelijk

Is je website responsief?
Mensen surfen steeds meer mobiel: op hun tablet of smartphone. Websites met een traditionele vormgeving voldoen niet meer, want ze zijn nog gemaakt voor gewone computers of laptops.

Vandaag moet je website responsief zijn. Groot of klein scherm? De lay-out past zich dan automatisch aan. Daarom is elke website die we bij Infinity Dreams ontwerpen responsief.

Is je design responsive genoeg voor Google?
Natuurlijk wil je dat mensen je website via Google gemakkelijk vinden. Weet je dat Google je website hoger in de zoekresultaten zet als hij responsief is?

Op tablet en smartphone zie je bij die resultaten 'Voor mobiel' staan. Daarmee geeft Google je website een schouderklopje én een duwtje in de rug. Binnenkort ook aan jouw site?

Is je content aangepast voor responsive design?
Gedaan met lange teksten op je website. Kom duidelijk én creatief uit de hoek. Of wil je dat Infinity Dreams daarvoor zorgt? Onze copywriters houden het kort en krachtig.

Website Google Analytics Statistieken die pieken

Google Analytics geïntegreerd
Hoeveel bezoekers trekt je website aan? Via welke kanalen? En op welke pagina’s belanden ze? Dat zie je allemaal in Google Analytics, een dashboard dat automatisch in al onze websites geïntegreerd is.

Leer Google Analytics interpreteren
Google Analytics bevat een schat aan informatie. Wij maken je wegwijs en tonen wat voor jou belangrijk en relevant is. Zo haal jij uit je statistieken van je website de informatie waarmee je iets kunt aanvangen.

Verbeter je site dankzij Google Analytics
Maak beter wat goed is en zet recht wat fout loopt. Dankzij de statistieken van Google Analytics zie je waar je moet sleutelen aan de inhoud van je website. Want alles is voor verbetering vatbaar, ook de allerbeste website. En hopelijk is dat die van jou ...

Domeinnaam en hosting Domeinnaam en hosting

Dag en nacht online
Je website mag nooit down zijn. Daarom hosten we bij Infinity Dreams al onze websites op ijzersterke servers. Bij het minste technische foutje gaat er een belletje rinkelen en wordt alles automatisch weer rechtgezet. Resultaat: je website is dag en nacht online.

Je eigen domeinnaam in jouw bezit
Infinity Dreams zorgt ervoor dat de door jou gekozen domeinnaam geregistreerd en beschermd is. Elk jaar krijg je de vraag om de licentie voor je domeinnaam te verlengen. Dan kan niemand ongevraagd ermee gaan lopen. Je domeinnaam is van jou en dat moet zo blijven.

Mailboxen op je domeinnaam
Van één tot tientallen mailboxen met jouw domeinnaam: Infinity Dreams brengt alles in orde, zodat jij en je collega’s naar hartenlust kunnen mailen. Nieuwe medewerkers? Een nieuwe mailbox is zo aangemaakt.

logo design en huisstijl creatie Je logo en huisstijl

Schitter online en offline
Een oogstrelend logo voor je bedrijf? Klopt gerust bij Infinity Dreams aan. En we creëren je volledige huisstijl: van logo ontwerpen over visitekaartjes tot briefpapier en briefomslagen. Zo schittert je zaak online en offline als ’n zonnetje.

Je logo, van naamkaartje tot bestelwagen
Denk eraan dat je logo overal aantrekkelijk moet overkomen. Op je visitekaartje, je website, je bestelwagen, je reclameborden langs het sportveld … Infinity Dreams houdt rekening met alle toepassingen.

Coherente huisstijl
Een klare lijn staat voor een duidelijk bedrijf. Vraag ons daarom een huisstijl te maken die overal coherent wordt toegepast: op papier (briefpapier, briefomslagen, folders, brochures …) en online (e-mails, newsletters, website, sociale media ...).

e-mail marketing E-mailmarketing

Maak van e-mailmarketing je sterkste wapen
Trek de aandacht van je prospects en klanten. Stuur doelgerichte e-mails. Met daarin acties, nieuwe producten of diensten, promoties, kerstwensen en vakantieberichten. Je krijgt gegarandeerd respons. En respons is zuurstof voor je zaak.

Je e-mails in een prachtig stramien
Verstuur commerciële e-mails niet vanuit je eigen mailprogramma. Gebruik daarvoor een stramien in jouw huisstijl en met jouw logo op een professioneel online e-mailplatform. Infinity Dreams zet alles voor je klaar. Je hoeft alleen maar op de knop te drukken. Versturen maar!

En hoe converteren je e-mails?
Wie opent je mails? Wie klikt er op links? Wie stuurt je e-mails door? In het e-mailplatform kun je alle mogelijke statistieken bekijken. Handig om verschillende acties met elkaar te vergelijken. Na een reeks mails zie je wat de beste resultaten oplevert. Ideaal om je sterkste acties te herhalen.

Facebook advertentie campagnes Facebook Advertising

Hoe adverteren op Facebook?
Sociale media komen en gaan. Maar Facebook blijft bestaan. Meer nog: de campagnes op Facebook leveren uitstekende resultaten op. En ze kosten niet veel. Maak daar gebruik van.

Hoe val je op met je Facebook-advertentie?
Mensen kijken op Facebook, lezen doen ze minder. Trek daarom de aandacht met een mooie visual. Weinig woorden, opvallende beelden en een duidelijk aanbod: die drie elementen geven je Facebook-advertentie de stopping power die je moet hebben.

Bereik met Facebook jouw doelgroep
Wie wil je bereiken op Facebook? Infinity Dreams stemt met jou af: we bepalen de doelgroep en laten de actie verschijnen op Facebook. Volgens het budget dat jij kiest en in de periode die jij bepaalt.