Maak van 2017 je beste jaar ooit!
Digital Marketing Plan

Is jouw bedrijf klaar voor 2017?

Beantwoord deze drie vragen en je weet het meteen:

  • Hoe ziet je communicatieplan eruit voor het nieuwe jaar?
  • Met welke digitale acties wil je nieuwe klanten aan de haak slaan?
  • Wat is de strategie achter de campagnes die je gaat opzetten?

Nog geen plan? Neem nu je communicatie onder handen.

Zodat je opvalt met frisse mailings en sterke digitale advertenties. En natuurlijk met een website die ...

  • geschikt is voor smartphone en tablet,
  • vlot aanpasbaar is met actuele berichten.
  • mensen vriendelijk uitnodigt om zich in te schrijven op je nieuwsbrief.

Wat kunnen wij doen voor jouw communicatie?

Bekijk onze schitterende nieuwe realisaties. Stuk voor stuk van bedrijven die klaar zijn voor de toekomst. We helpen je met je communicatie plan én met de uitvoering ervan.

Wil je jouw communicatie ook méér slagkracht geven? Stuur een mailtje naar info@infinitydreams.be en ik kom naar jou voor een vrijblijvende babbel.

Ik wens je alvast het beste jaar ooit!

Wil je als zelfstandige of klein bedrijf je website mobielvriendelijk laten maken? Infinity Dreams maakt je site responsive.
Website mobielvriendelijk responsive

Is je website al mobielvriendelijk?

Belandt een mogelijke klant op je website? Dan gebeurt dat steeds meer via laptop, tablet en smartphone. Om de inhoud goed weer te geven, moet je ervoor zorgen dat je website mobielvriendelijk is. Hoe zit dat met jouw website?

Responsive websites scoren beter in Google

Het verschil tussen een mobielvriendelijke en een niet-mobielvriendelijke website is meteen duidelijk. Bij de eerste krijg je op een smartphone een goed en leesbaar overzicht. Maar bij de tweede staan er piepkleine lettertjes op het scherm en is het moeilijk naar een webpagina door te klikken.

TIP: Tik hier de naam van je website in en je weet meteen of jouw website mobielvriendelijk is.

Google straft niet-responsive websites nog sterker

Bij Google hebben ze in 2015 aan mobielvriendelijke websites al een betere score gegeven. En in mei 2016 gaan ze niet-responsive websites nog sterker afstraffen. Met andere woorden: heb je een website die nog niet mobielvriendelijk is en scoort die nog hoog in Google? Vanaf mei loop je het risico dat je minder bezoekers via Google krijgt.

Hoe je website mobielvriendelijk maken?

Er bestaan verschillende oplossingen. In de meeste gevallen is het absoluut niet nodig om een volledig nieuwe website te creëren. Met enkele ingrepen kom je al ver. Wil je dat ik voor jou onderzoek wat de mogelijkheden zijn om jouw website responsive te maken? Ik geef je een overzicht en doe er een vrijblijvende offerte bij. Mail mij of neem contact op via de knop hieronder.

Benut de kracht van Facebook. Laat je professionele Facebook-pagina en Facebook-advertenties maken door Infinity Dreams.
Facebook advertentie campagnes

Benut de kracht van Facebook

Op dit ogenblik is Facebook het krachtigste advertentiemedium dat je op het internet kunt vinden. Het komt in de buurt van de sterkte die Google AdWords in zijn beginperiode had. En het goede nieuws is dat je als zelfstandige of klein bedrijf op Facebook voor weinig geld doelgerichte acties kunt doen.

Je doelgroep zit op Facebook

Wil je iets over je activiteiten laten weten aan mensen die geïnteresseerd zijn in badkamers? Aan supporters van lokale basketbalploegen? Of aan gezinnen in jouw streek die houden van gezond eten? Dankzij Facebook-advertenties bereik je zulke specifieke doelgroepen. Resultaat: ze zullen je opmerken en naar je website gaan kijken om kennis te maken met je bedrijf of op een aanbod in te gaan dat ze leuk vinden.

Een professionele Facebook-pagina is een must

Natuurlijk wil je vlot én professioneel overkomen op Facebook. Een eigen professionele Facebook-pagina is dan een must. Hoe begin je eraan? Ik maak voor jou zo’n pagina en toon je hoe je efficiënt nieuwe berichten post. Ook maak ik voor jou Facebook-advertenties die in het oog springen en waarop mensen klikken.

Maak van Facebook een commerciële voltreffer!